Schoenmakershoek
Logo Logo

Wonen met toekomst

Nieuwbouwwijk Schoenmakershoek in Etten-Leur is een heerlijke plek om te wonen. Zo’n 1.500 woningen staan er al en de bewoners zijn enthousiast. Je woont hier landelijk, maar toch dichtbij de winkels. Met veel speelplekken, het Schoenmakerspark (een speel- en doepark midden in de wijk) en een brede school op loopafstand. De wijk bestaat uit een aantal langere, doorgaande straten afgewisseld met hofjes. 

Planning

Planning Muldersweg Oost

De allerlaatste 16 twee-onder-1-kap woningen komen aan de Muldersweg, even ten oosten van de huizen die nu in aanbouw zijn. De eerste fase met 8 woningen gaan op 1 juni 2017 in verkoop. De laatste 8 woningen op 4 juli.

Planning Muldersweg

De bouw van de in totaal 16 moderne 2-onder-1-kap woningen aan de Muldersweg is medio juni 2016 gestart. Alle woningen waren razendsnel verkocht. Volg de bouwfoto's via de Facebookpagina van Schoenmakershoek.

Planning Schipperstraat

In de Schipperstraat komen 26 rij- en hoekwoningen verdeeld in 2 deelplannen. Het gaat om 13 woningen aan de ene kant van de straat en 13 aan de overkant. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht en bewoond.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?