Schoenmakershoek
Logo Logo

De bouw van 16 woningen aan de Muldersweg in Etten-Leur is begonnen! Gisteren werd dit heugelijke feit op de bouwplaats gevierd met alle kopers.

Lees verder

Alle seinen staan op groen, de schop kan de grond in! Begin volgend jaar start buiten de bouw van de 16 woningen aan de Muldersweg.

Lees verder

Nauwelijks 3 maanden nadat de verkoop startte, zijn alle 16 woningen aan de Muldersweg verkocht! Hoe nu verder?

Lees verder

Vandaag start de verkoop van de allerlaatste 8 nieuwbouwwoningen aan de Muldersweg in Etten-Leur. Benieuwd of er ook een huis voor jou bij zit?

Lees verder

De allerlaatste 8 woningen aan de Muldersweg in Schoenmakershoek Oost gaan binnenkort in verkoop. Heb je interesse? Dan wil je vast graag weten wat jouw favoriete woning gaat kosten.

Lees verder

Vanwege de grote belangstelling voor de eerste 8 woningen aan de Muldersweg, gaat nu heel snel vóór de zomervakantie ook nog de laatste fase van 8 woningen in verkoop.

Lees verder

Precies 1 week na de toewijzing van de woningen aan de Muldersweg in de wijk Schoenmakershoek staat de 1e handtekening onder het koopcontract.

Lees verder

Heb je je zinnen gezet op één van de nieuwe woningen aan de Muldersweg in Schoenmakershoek? Dan ben je natuurlijk heel benieuwd wat ze gaan kosten.

Lees verder

Ja hoor het is bijna zover, je geduld wordt beloond. Binnenkort gaan de eerste 8 nieuwbouwwoningen aan de Muldersweg in Schoenmakershoek in verkoop. Benieuwd wanneer precies?

Lees verder

Als je kiest voor de energie-neutrale versie van je woning aan de Muldersweg, kun je in aanmerking komen voor extra voordeel op je hypotheek.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?